Børne underholdning

Showagent logo

Vi leverer den bedste kvalitet underholdning

Event og mobil underholdning

Scene shows og andet børneunderholdning underholdning længere nede på siden. 

Halloween hekse

Læs mere

Svampe Bob event

Læs mere

Paw Patrol trafik bane

Læs mere

Paw Patrol show og event

Læs mere

SHOWS FOR FAMILIER

Rasmus-klump-70-år-logo

Rasmus Klump fylder 70 år. Dette fejre vi med et fantastisk show sammen med hans venner. Når Rasmus Klump, Pingo, Pelle, Pilskaden og Gøjen optræder på scenen inddrages publikum i dette hyggelige show.

Da vi oplever, at firmaer og virksomheder holder arrangementer, hvor medarbejdere kan tage deres familier med, er det vigtigt for os også at tilbyde shows, der er målrettet familier.
På den måde kan vi nemmere sikre at alle blandt publikum bliver inddraget i den mængde, de nu ønsker.
Til familierne er der for eksempel et bugtaler show og et show med et af vores kendte brands, mens vi også tilbyder mobil underholdning, der ikke står ét sted, men går rundt mellem folk.

BØRNEUNDERHOLDNING – SHOWS FOR BØRN - SCENE SHOWS

Hos Showagent finder du børneunderholdning af enhver slags!

Vi klarer både videnskabelige forsøg og genkendelige figurer fra fjernsynet.

Børn vil helst gerne underholdes hele tiden, der skal ske noget, og det skal være sjovt og spændende. Vi ved i hvert fald, at det er de færreste børn, der kan underholde sig selv i længere tid af gangen.

Derfor kan det også blive lidt af et projekt selv at skulle sørge for børneunderholdningen, hvis du for eksempel holder byfest, sommerfest eller måske firma familie dag.

Pyjamasheltene show

Læs mere

Peter Pedal show

Læs mere

Rasmus Klump 70 år jubilæums show

Læs mere

Peddersen og Findus teater

Læs mere

På tur med Baby Shark - show

Læs mere

Spørgsmål?
Q&A

Peter "bugtaler" Nørgaard

Læs mere

Priser varierer alt efter hvad I skal bruge til jeres arrangement. Det nemmeste du kan gøre er at skrive til os på vores formular eller direkte på mail: booking@showagent.dk eller på vores hoved nummer 70 20 07 06.

Vi optræder i Danmark, Norge og Sverige! Men der kan ved enkle tilfælde forekomme ekstra transport omkostninger ved ekstra transport.

Hvor er vi glade for du spørger! Svaret er simpelt: Ja!

Vi har en event afdeling. Showagent event skal løse både store og små opgaver. Se hvad vi tidligere har produceret for vores samarbejdspartnere. Klik her

JA! Showagent har købt rettigheder til alle show og har tæt samarbejde med alle brands. Som udgangspunk er vi de ENESTE der må optræde med disse licens shows og events.

 

SÆSON SHOWS

Hyggelig Halloween
Glædelig Jul
Sommer og solskin
Fødselsdag / Jubilæum / Black friday

Klik på et billede her over og læs meget mere om vores events og show tilpasset sæsonen. 

SVAMPEBOB

SvampeBob og hans skøre ven Patrick Søstjerne (stemme Søren Ulrichs. Se menu punkt “medarbejder“) har været på skærmen i over 20 år. Hvis du ønsker event med SvampeBob og Patrick Søstjerne så kan du nu booke et sæbebobleværksted med Svampe Bob. Vi tilbyder også gratis download af svampebob firkant tegning

BØRNEUNDERHOLDNING TIL FESTEN

Showagent logo

Skal du snart holde byfest, eller et større arrangement for børn?

Og orker du ikke selv at skulle bruge tiden på at arrangere underholdningen eller planlægge diverse aktiviteter som skattejagt, fodboldkamp eller noget helt tredje?

Så kan løsningen være, at du hyrer noget børneunderholdning udefra.

​På den måde kan du selv slappe af og koncentrere dig om de andre forberedelser, samtidig med at dit barn og dets venner får en rigtig god oplevelse.

​Kort sagt er børneunderholdning til fester en genvej til at gøre festen til en succes. Hvis der har været god underholdning, kan du i hvert fald være sikker på, at det er de færreste børn, der vil hjem igen, når festen slutter.

​Desuden behøver børneunderholdning ikke inkludere klovne, ansigtsmaling og ballondyr. Det kan også være lærerigt for børnene på en anden måde.

Kort sagt et trækplaster med højkvalitet børneunderholdning.

FORSKELLIG UNDERHOLDNING TIL BØRNENE

Uanset om du er på jagt efter underholdning, der kan give børnene mere viden om videnskab og kemi.
Eller om det i stedet skal være sjov og ballede med besøg fra en bugtaler eller måske et velkendt ansigt fra fjernsynet. Så finder du det helt sikkert her hos os. Her på siden her kan du se alle de shows vi tilbyder, og klikker du dig ind på et af dem kan du læse meget mere om, hvad der sker under det enkelte show, og hvor længe det varer.

Showagent tilbyder en helt særlig og lærerig form for børneunderholdning, der blandt andet er kendt fra børnekanalerne Ramasjang og YouTube.

BOOK DIN BØRNEUNDERHOLDNING

Lyder det som om, at vi kan tilbyde lige det, du leder efter til børnefødselsdagen eller firmaets sommerfest?
Så tag endelig fat i os med det samme.
Vi tilbyder underholdning til børn over hele Danmark. Det er altså lige meget, hvor du holder din sommer- eller firmafest, da underholdningen kommer til dig.
Ring til os på telefon 70 20 07 06, hvis du vil bestille børneunderholdning, eller hvis du blot vil vide mere.

Tilmeld

Og se hvor vi optræder