Stillingsopslag i Showagent

Vil du arbejde med os?

Ledige stillinger hos SHOWAGENT:

Kort video om os

Her under ses nogen af SHOWAGENTs samarbejdspartnere

Hvem er vi:

SHOWAGENT er en underholdningsvirksomhed med base i Vanløse, København. Vi har rettigheder til live optrædener og shows med mange af nutidens mest kendte figurer som PAW Patrol, Pyjamasheltene, Rasmus Klump, med flere. 

Job Stilling: Showagent Event Sælger

SHOWAGENT Event Sælger

Hvad går opgaven ud på: 

Du skal sælge SHOWAGENT oplevelsen, med et glimt i øjet og ordentlighed, samt være i stand til at skabe, spotte og udnytte de salgs muligheder, du og vi skaber sammen. 

Du skal udforme marketing kampagner og via møder, e-mail og opkald have den direkte kontakt til vores kunder. Vi tror på den personlige kontakt og derfor vil ”face to face” mødeaktivitet være en del af opgaven. Du holder kunden i hånden hele vejen og slipper ikke kunden før eventet er vel overstået. 

Vi forventer at du sælger shows og events, både inbound og outbound, lave research/canvas på mulige opgaver, være aktiv på sociale platforme som f.eks. LinkedIn, kan jonglere med SEO og hjemmeside, og producere møde/salgsrapporter månedligt. 

Branchekendskab er ikke et krav. Vi forventer derfor at der vil være en opstarts periode med oplæring og mentoring og sparring fra/med os.

Du vil til hverdag sidde skulder ved skulder med de to ejere, og kommandovejen vil derfor være kort. Du vil være med til at sætte dit eget præg på alt fra salgsstrategi til eksekvering, samt være med til at forme SHOWAGENT fremadrettet. 

Hvem er du:

Du er en optimistisk person med fokus på resultater og appetit på opsøgende salg, med ønsket om at indgå i et tæt knyttet team. Du skal føle dig vel tilpas i et arbejdsmiljø som af natur er sprudlende og legende. Alt imens du skal kunne holde fokus på opgaven og have en tydelig retning. Du skal kunne planlægge og eksekvere kampagner og med smidighed, indsigt og udholdenhed, som kan realisere Showagents mål.

Du er værdifast og ansvarlig og skal kunne spejle dig i SHOWAGENTS ”Code of conduct” hvori vi lægger stor vægt på ærlighed, troværdighed og familieværdier. Du er åben, god til networking og nysgerrig på at lære nye ting.

Du er en holdspiller, der elsker at byde ind med viden og idéer, samt være proaktiv og tage ansvar for dine egen opgaver. Du er god til at planlægge og styre din egen tid, så du altid bruger den, hvor det skaber mest værdi. 

Du skal kunne tale og skrive flydende dansk samt have et godt kendskab til det engelske sprog. Norsk og svensk er en bonus, men ikke et must. 

Hvem er vi:

SHOWAGENT er en underholdningsvirksomhed med base i Vanløse, København. Vi har rettigheder til live optrædener og shows med mange af nutidens mest kendte figurer som PAW Patrol, Pyjamasheltene, Rasmus Klump, med flere. 

Hele processen fra idé til færdigt show bliver udviklet og produceret indenfor firmaets fire vægge og det færdige produkt, skal være noget som vi kan være meget stolte af. Begge ejere har baggrund i musicalbranchen, og derfor er det færdige produkt en hjertesag. Vores kunder vil sige at vi er imødekommende og smilende, top professionelle, løsningsorienterede og gør alt for at deres rejse som kunde skal være så smidig, inspirerende og oplevelsesrig som mulig.

Vi er et familieejet firma med to ejer, som også fungerer som daglige ledere, en par fastansatte, og med omkring 100 freelancers tilknyttet de forskellige optrædener. Udover underholdningsdelen, så er vores arbejdsplads også et kreativt fristed, hvor der samles kunsture fra flere genre. Vi har flere øvelokaler der bliver brugt til sang, dans og drama. Når vi ikke selv bruger lokalerne til vores egne produktioner, bliver de booket af danseskoler, revyer, med videre. Vi har derfor ofte mange mennesker i huset, der danner rammen omkring vores arbejdsdag.

Hvad kan vi tilbyde/ kompensationspakken:

 

  • En deltid/fuldtidsstilling
  • Fast månedsløn samt provision og eller bonus
  • En kreativ arbejdsplads.
  • Stor indflydelse på beslutninger/projekter
  • Friheden til et fleksibelt arbejdsskema hvor der både kan arbejdes fra kontoret i Vanløse eller hjemmefra
  • Dygtiggørelse og udvikling af dig, igennem kurser m.v.
  • Arbejdstelefon og computer

Ansøg ved at udfylde formularen

Ansøg denne stilling: Event Sælger

Dit telefonnummer hvor vi kan kontakte dig
Fortæl lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil arbejde for SHOWAGENT
Click or drag a file to this area to upload.

Kontakt

Vi er altid klar ved telefonen

Mandag til fredag 9:00 til 16:00

Ring til os på (+45) 70 20 07 06

eller på mail booking@showagent.dk

Showagent logo