Rasmus Klump

Rasmus Klump show

Book Rasmus Klump til event og fest

Rasmus Klump

Glæd jer til et 70 års jubilæum show

Rasmus Klump show.

Rasmus Klump fylder 70 år

Mere info om denne tour

Se billeder og video fra events her

Billeder fra Rasmus Klump showet. 

Andre show og events fra SHOWAGENT

Var dette show eller event du ledte efter? Bare rolig SHOWAGENT har mange andre shows og events. Du kan blive inspireret her. Du er velkommen til at kontakte os og få inspiration til dit næste arrangement.

Halloween hekse

Læs mere

På tur med Baby Shark - show

Læs mere

Pyjamasheltene show

Læs mere

Rasmus Klump 70 år jubilæums show

Læs mere

Svampe Bob event

Læs mere

Har du spørgsmål?

Showet
Drengen Ryder og hans kobbel af hvalpe hjælper til som rednings tjeneste i kystbyen Adventure Bay. Hver hvalp har en egenskab som modsvarer de job mennesker udfører så som brandmand, politi, pilot, jord&beton og mange flere. Ryder og Paw Patrol skal hjælpe borgmester Godglad med at arrangere et talent show i byen Adventure Bay. Hun har hårdt brug for Paw Patrols hjælp og det HURTIGT!! Som Ryder altid siger: ”Når du er i knibe bare gø for hjælp”. De får den pote-tastiske ide at optræde med deres vovse boogie og får brug for publikums hjælp. Hele publikum aktiveres med tilråb og dans, og to frivillige børn inviteres på scenen og danse med. Showet er bygget op omkring tale, sang og dans og har ingen ”special effects” i form af lys eller andre effekter. Der er derfor ingen krav om røgalarmer der skal kobles fra eller at der skal advares om at følsomme personer skal være opmærksomme.
Facts
Facts: • Showet; varer 25 minutter. • Meet&greet; varer 30 minutter og er tidligst 1 time efter showstart. Der skal være 20 min. pause hvor dragtbæreren er helt ude af dragten. • Medvirkende; der er 2 dragtbærer og 1 konferencier med i showet, i alt 3 personer. • Taleshow; dragtbærernes replikker er indspillede og konferencieren taler og synger live. • Scenedekoration; Der medbringes 3 stk. roll-ups á 2 meter (som backdrop), en scenebanner, samt et ”Talent show i dag” skilt på 120 cm. x 100 cm.
Særlige bestemmelser
Særlige bestemmelser: • Scenen; skal være robust og minimum 4x3 meter, samt overdækket ved udendørs arrangement. • Backstage: Der skal forefindes omklædning til de optrædende. Omklædning skal være tæt på scenen, i tørre samt rene lokaler, med eller tæt på toilet faciliteter. Der skal være plads nok til at de optrædende kan komme ud og ind ad lokalet samt kunne opholde sig i lokalet med samtlige dragter på samme tid. Der skal forefindes bord samt stole til de optrædende. Der må ikke være indkig fra publikum i omklædningen. De optrædende skal have fuld adgang til lokalerne i løbet af den tid hvor optræden finder sted. • Højden; fra scenegulv til loft må der ikke være lavere end 2,5 meter. • Trappe; er scenen over 40cm høj, så skal der findes en trappe med gelænder på siden af scenen. • Strøm; 230V strøm skal forefindes ved scenen. • Lyd; Arrangøren sørger for lydanlæg med tekniker, front, monitor, 1 x headset/bøjlemikrofon, og minijack på scenen. Lydanlæg skal forefindes til både show og meet&greet. Kunstner sørger for musikafspiller. • Vagter; Arrangøren sørger for 2 vagter til show og meet&greet.
Andet

I samarbejde med Tivoli

Showagents produktion af Rasmus Klump showet er i samarbejde med Tivoli

Vil du vide mere om Rasmus show eller event?

Vi er altid klar ved telefonen

Showagent logo

Tilmeld

Og se hvor vi optræder