Pyjamasheltene

Pyjamasheltene-logo-showagent

Book Pyjamasheltene til event og fest

PYJAMASHELTENE: VI HAR EN PLAN!​

Pyjamas Heltene har en plan – de skal ud i natten for at redde dagen!

Pyjamas Heltene Ugline, Kattedreng og Gekko kommer og introducerer sig selv med et festligt musikalsk pyjamas heltemodigt show med både dans og sang.

De introducerer publikum for deres individuelle Pyjamas heltekræfter og minder om, at man ikke skal give op, og der altid er en chance mere for at gøre sig bedre.

Kattedrengen er hurtig, Ugline kan flyve og Gekko er stærk men sammen er de et heltemodigt team. Sammen med Pyjamas heltene kommer en 4. person der fungerer som konferencier og binder showet sammen.

Publikum inviteres til aktivt at afprøve pyjamas heltenes superkræfter så hele showet fremstår aktivt for tilskuerne.

Når som helst kan Romeo, Månepigen eller Natte Ninja og hans mini ninjaer komme og spolere ting. Så er Pyjamas Heltene klar til at give en hjælpende hånd, når der er allermest brug for det.

Show varighed 1 x 25 min

Book Pyjamasheltene til et show

Scene show eller event med Pyjamasheltene

MØD DINE IDOLER: UGLINE, GEKKO OG KATTEDRENGEN!

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Pyjamas Heltene i en lille opsætning, hvor de kommer og møder børnene. Pyjamas Heltene stiller op til meet’n’greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

 

Vores uddannede personale sikrer en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætningen indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, musik og 4 personer til afvikling.

Rock n role Magnus med Pyjamasheltene

Se billeder og video fra events her

Pyjamasheltene-logo-showagent

Billeder fra Pyjamasheltene.

Andre show og events fra SHOWAGENT

Var dette event ikke hvad du ledte efter? SHOWAGENT har mange andre shows og events. Du kan blive inspireret her. Du er velkommen til at kontakte os og få inspiration til dit næste arrangement.

Halloween hekse

Læs mere

Rasmus Klump 70 år jubilæums show

Læs mere

På tur med Baby Shark - show

Læs mere

Peter "Bugtaler" Nørgaard

Læs mere

Har du spørgsmål om Pyjamasheltene?

Showet
Showet omhandler tre børn i 6 års alderen, som om dagen er helt normale skolebørn, men som forvandler sig til superhelte om natten. Når Amanda, Jens og Oscar tager deres pyjamas på så forvandles de til superheltene Ugline, Gecko og Kattedreng. Når vi møder Pyjamasheltene i showet så er de allerede i deres superhelte kostumer og sammen med konferencieren fortæller og synger de om deres superkræfter og hvad der kræves for at være superhelt. Showet er bygget op omkring tale, sang og dans og har ingen ”special effects” i form af lys eller andre effekter. Der er derfor ingen krav om røgalarmer der skal kobles fra eller at der skal advares om at følsomme personer skal være opmærksomme.
Facts
• Showet; varer 25 minutter. • Meet&greet; varer 30 minutter og er tidligst 1 time efter showstart. Der skal være 20 min. pause hvor dragtbæreren er helt ude af dragten. • Medvirkende; der er 3 dragtbærer og 1 konferencier med i showet, i alt 4 personer. • Taleshow; dragtbærernes replikker er indspillede og konferencieren taler og synger live. • Scenedekoration; Der medbringes 3 stk. roll-ups á 2 meter (som backdrop), samt en sceneskørt.
Særlige bestemmelser
• Scenen; skal være robust og minimum 6x4 meter, samt overdækket ved udendørs arrangement. • Backstage: Der skal forefindes omklædning til de optrædende. Omklædning skal være tæt på scenen, i tørre samt rene lokaler, med eller tæt på toilet faciliteter. Der skal være plads nok til at de optrædende kan komme ud og ind ad lokalet samt kunne opholde sig i lokalet med samtlige dragter på samme tid. Der skal forefindes bord samt stole til de optrædende. Der må ikke være indkig fra publikum i omklædningen .De optrædende skal have fuld adgang til lokalerne i løbet af den tid hvor optræden finder sted. • Højden; fra scenegulv til loft må der ikke være lavere end 2,5 meter. • Trappe; er scenen over 40cm høj, så skal der findes en trappe med gelænder på siden af scenen. • Strøm; 230V strøm skal forefindes ved scenen. • Lyd; Arrangøren sørger for lydanlæg med tekniker, front, monitor, 1 x håndholdt mikrofon, og minijack på scenen. Lydanlæg skal forefindes til både show og meet&greet. Kunstner sørger for musikafspiller. • Vagter; Arrangøren sørger for 2 vagter til show og meet&greet.
Andet
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os
Pyjamasheltene-logo-showagent

I samarbejde med Hasbro

Hasbro_logo

Showagents produktion af Paw Patrol showet er i samarbejde med Hasbro

Vil du vide mere om Pyjamasheltene show eller event?

Vi er altid klar ved telefonen

Showagent logo

Tilmeld

Og se hvor vi optræder