Svampe Bob logo showagent event

Book SvampeBob til dit næste event

Mød den verdenskendte Svampe Bob og hans sjove ven Patrick Søstjerne.

Sammen har de i mere end 20 år været et power brand, som har fået børn og voksne til at grine over deres fjollede eventyr.

Book en meet and greet (altså kom og mød) SvampeBob og hans skøre ven Patrick Søstjerne er altid et hit. Disse figurer har høj kendskabsværdi og alle vil have et billede med de kendte tegnefilms figurer. For booking og priser af SvampeBob og hans ven Patrick kan du kontakte os.

BOOK EVENT MED SVAMPEBOB

Nu kan du endelig møde en af Nickelodeons legendariskee,
mest populære og mest gakkede figurer: Svampebob Firkant!
 
Svampebob kan bookes to 2 forskellige events:
 
  1. Meet’n Greet, hvor Svampebob hilser på børnene og uddeler sæbebobler til de 100 første børn i 3 x 30 min afviklet over 3 timer (flere sæbebobler kan tilkøbes hvis ønsket)
  2. Sæbebobbelværksted, hvor børnene får lov til at prøve kræfter med alverdens sjove former for sæbebobler, og Svampebob hilser på i 3 x 30 min afviklet over 3 timer.

Svampe Bob Sæbeboble værksted

Nu kan du træde ind i Svampebobs univers, når vi slår dørene op til hans sæbebobleværksted. Her laver vi sæbebobler i alle størrelser….og måske også firkantede? Workshoppen består af en lille indhegning og 3 borde med sæbeboble udstyr til fri leg. En event medarbejder passer på det hele og hjælper med at lave kæmpe sæbebobler. Måske kan et barn eller en voksen prøve at være inden i en sæbeboble. Vi lukker kun et forsvarlig antal mennesker ind af gangen så vi ikke er for mange af gangen og Showagents personale hjælper med at holder styr på det hele.

Det er clean-fun, altså ren underholdning, der kun består af sjov og sæbe.

Mere om SvampeBob og hans venner

Mød Svampebob live

SvampeBob Firkant Også kendt som: “SpongeBob SquarePants” er en amerikansk animeret hit tv-serie primært lavet til børn, men som dog appellerer til et bredt publikum. Første pilotafsnit blev sendt d. 1. maj 1999 på Nickelodeon i USA, og det første egentlige afsnit blev sendt d. 24. juli 1999.

Seriens handling udspiller sig på bunden af Stillehavet, i og omkring den opdigtede undersøiske by Bikini Bunden (Bikini Bottom).

Her bor seriens sjterne og hovedperson SvampeBob Firkant og hans venner, hvis fælles eventyr seriens handling drejer sig omkring. SvampeBob er en havsvamp, men han bor i en ananas sammen med sin hus-snegl Gary. Han arbejder på fiske-burgerbaren Den Knasende Krabbe (The Krusty Krab), hvor ejeren Eugene Krabbe huserer. SvampeBobs bedste ven hedder Patrick (stemme Søren Ulrichs), sammen laver de mange sjove og skøre ting.

Det univers seriens figurer bevæger sig rundt i, er skabt i en meget humoristisk (ekstremt fjollet) og underfundig visuel stil, som altid relaterer sig til havmiljøet. For eksempel bor Hr. Krabbe (Eugene Krabbe) i et anker, og flere af figurerne har nogle mærkelige hybridcykler, hvor hjulene ligner vandmøllehjul.

Andre show og events fra SHOWAGENT

Var dette event ikke hvad du ledte efter? SHOWAGENT har mange andre shows og events. Du kan blive inspireret her. Du er velkommen til at kontakte os og få inspiration til dit næste arrangement.

Halloween hekse - Magic Parade

Læs mere

Pyjamasheltene show

Læs mere

Rasmus Klump show - Hele Danmarks

Læs mere

På tur med Baby Shark - show

Læs mere

Svampe Bob event - Sæbebobleværksted

Læs mere

HAVE A QUESTION?

Event
Alle Showagents Meet&greets er 30 min lange af sikkerhedsmæssige oversager. Vi har altid en hjælper til at passe på og afvikle eventet.
Facts
SvampeBob er kendt fra TV og biograffilm.
Særlige bestemmelser
Særlige bestemmelser vil fremgå af kontrakten.
Andet

I samarbejde med

Nickelodeon showagent samarbejdspartner

Mange af Showagents produktioner er et samarbejde mellem store underholdnings giganter. 

Mere om showet

Vi er altid klar ved telefonen

Showagent logo
nn_NONorsk nynorsk