Hvem er Showagent?

Produktions og event firma på en anden måde

Vi er ikke et normalt event firma! Vi er Showagent. Vi producerer selv og derfor står vi 100% inde for det vi laver.

Carolina-Lybeck-Nørgaard-Musicalperformer-showagent

Om SHOWAGENT

Showagent logo

Vi er musicalperformer

Vi elsker liveoptræden og vi brænder for at give publikum en oplevelse

Showagent er et af Danmarks største og absolut bedste underholdningsfirmaer, der udover at have licenserne til at optræde med et helt enestående bredt udvalg af forskellige populære tegnefilmsfigurer, også leverer professionel voksenunderholdning af allerhøjeste kvalitet. De mange forskellige populære shows bliver booket i både Danmark, Norge og Sverige, og firmaet har leveret professionel sceneunderholdning til utallige både større og mindre arrangementer i over 10 år.

De to ejere af Showagent, Carolina Lybeck-Nørgaard og Peter Nørgaard, lever både af og for at levere de bedst mulige liveoptrædener, så publikum i alle aldre får sig en uforglemmelig oplevelse. Begge er professionelt uddannede musicalperformere ved Den Danske Scenekunstskole (Det Danske Musicalakademi) i Fredericia, og har en brændende passion for scenekunsten. Deres utrættelige energi og store kærlighed til sang, dans og teater afspejles i alle deres produktioner, og videregives til deres mange dygtige ansatte. Alle performere (dragtbærere, værter, sangere og dansere) er valgt ud efter Showagents egne auditions efterfulgt af grundig oplæring, der afholdes i egne lokaler før de kommer ud og optræder.

Samtlige shows produceres af Showagent selv lige fra koreografier og manuskripter til kostumer, rekvisitter og scenografi, og således kan de stå 100% inde for de shows, der leveres, og de performere der sættes på scenen.
 
Til daglig har Showagent kontor i Vanløse, hvor der udover et større kostumelager også udlejes adskillige prøve/dansesale ud til bl.a. danseskoler og sommerens forskellige revyer, når de ikke bruges til prøver på egne produktioner.

Hvad siger samarbejdspartnerne og tidligere kunder?

 
Herunder kan du læse nogle af de mange flotte anmeldelser og udtalelser fra både samarbejdspartnere og tidligere kunder. En stor del af kunderne booker gentagne gange underholdning fra Showagent, hvilket må siges at være den ultimative anerkendelse, og et tydeligt tegn på kvaliteten af den underholdning der leveres.

Vi har kufferten fuld af ideer

Showagent har i over 10 år leveret professionel underholdning. Ejerne Carolina Lybeck-Nørgaard og Peter Nørgaard er begge uddannet fra den Danske Scenekunstskole – Det Danske Musicalakademi. Derfor ser de begge på underholdning med andre øjne og følelser. 

Ramsus Klump

Backstage

Rasmus Klump står klar for at underholde børn og voksne

ABBA tribute

Fra live optræden

Carolina Lybeck-Nørgaard (ejer af Showagent) står også selv på scenen hver weekend. " Det er være oppe med fremme på beatet" siger hun altid.

Cirkus og showman

Fra musical til Cirkus

Peter Nørgaard er også en garvet entertainer med over 30 års erfaring på de skråbrædder.

Vi er klar på en snak

Kontakt os
Carolina Lybeck-Nørgaard
CEO / Ejer
Hjemmeside
Peter Farver Nørgaard
CEO / Ejer
Hjemmeside

Hvad siger de om os

Her er de seneste anmeldelser fra kunder

Hvad venter du på?

Giv os et ring 😉

Ring til os på (+45) 70 20 07 06

eller på mail booking@showagent.dk

nn_NONorsk nynorsk