Lad Os Synge Sammen: De Grå Synger!

Hvem kan ikke lide at synge?

Vil du gerne synge sammen med Søren Ulrichs? Det kan du med De Grå Synger!

Nu har du muligheden for at få et unikt 30-40 min. arrangement, hvor du kan synge sange fra sangbogen De Grå Synger. Vi har alt med lige fra lyd, sanghæfter og den gode stemning. 

Book et 30-40 min. arrangement og få en uforglemmelig musikalsk oplevelse. Tag et kig på vores hjemmeside og book dit arrangement i dag!

De Grå Synger er en unik oplevelse, som vil bringe dig og dine venner sammen. Nyd den rare følelse af sammenhold og musik, når Søren Ulrichs fører dig igennem en række populære sange, der er sikker på at få dig i den rette stemning. Du vil få en sjov aften, hvor du kan synge sange, du kender og elsker, og lære nye melodier, som du kan synge sammen med vennerne. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig event med musik og sang.

Dette er et officelt licens show med De Grå Synger. Det er et perfekt arrangement til fester og selskaber med et stort publikum. Book nu, og tag del i den gode stemning og det særlige fællesskab med dine nærmeste. Lad os synge sammen og lade musikken give os glæde og kærlighed.

SørenU2-2
Logo Showagent

Andre show og events fra SHOWAGENT

Var dette event ikke hvad du ledte efter? SHOWAGENT har mange andre shows og events. Du kan blive inspireret her. Du er velkommen til at kontakte os og få inspiration til dit næste arrangement.

Ring til os på (+45) 70 20 07 06

Spørgsmål og svar:

Showet
Facts
Særlige bestemmelser
Andet

I samarbejde med

Nickelodeon showagent samarbejdspartner

Mange af Showagents produktioner er et samarbejde mellem store underholdnings giganter. 

Mere om showet

Vi er altid klar ved telefonen

Mandag til fredag 9:00 til 16:00

Ring til os på (+45) 70 20 07 06

eller på mail booking@showagent.dk

Showagent logo
nn_NONorsk nynorsk