Slim workshop

Lav dit eget slim og få med hjem

BOOK TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES EVENT

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles!
Den technørdede Donatello og superstærke nye leder Raphael kommer ud til jeres event med et slimværksted. Her får børnene mulighed for at lave deres helt eget bionedbrydelige slim, som de efterfølgende får med hjem.
 
Eventet afvikles over 3 timer, hvor en hjælper assisterer børnene i slimværkstedet,
og Donatello og Raphael står klar til at hilse på i 3 x 30 minutter.

Så er det Turtles tid!

Padderne så først dagens lys i en undergrundstegneserie for voksne i 1984. Starten var beskeden men succesen fulgte snart og serien kører stadig i USA om end relanceret tre gange i tidens løb. Det skulle imidlertid blive den i 1987 lancerede tegnefilmserie for børn der skulle gøre padderne til verdensfænomen. Denne serie er nok den der kendes bedst men er faktisk kun en ud af omkring tolv forskellige inkarnationer af paddernes univers. I tidens løb er det således blevet til fem-seks forskellige tegneserier, tre tegnefilmserier (den nævnte fra 1987 en fra 2003 og en aktuel fra 2012), en rigtig tv-serie, fire spillefilm og en computeranimeret film foruden diverse børnebøger, videospil, figurer, legetøj og andet merchandise baseret på det alt sammen foruden diverse cross-overs med andre serier.

Andre show og events fra SHOWAGENT

Var dette event ikke hvad du ledte efter? SHOWAGENT har mange andre shows og events. Du kan blive inspireret her. Du er velkommen til at kontakte os og få inspiration til dit næste arrangement.

Spørgsmål?

Event
Eventet afvikles over 3 timer, hvor en hjælper assisterer børnene i slimværkstedet, og Donatello og Raphael står klar til at hilse på i 3 x 30 minutter.
Facts
Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) er tegneserier, tegnefilmserier og spillefilm med de fire muterede skildpadder Donatello, Leonardo, Michelangelo og Raphael. Serien blev skabt i 1984 af Kevin Eastman og Peter Laird. Som navnet siger, er de fire hovedpersoner muterede menneskelignende skildpadder, der både er ninjaer og teenagere. De bor i New York Citys kloaker, hvorfra de ofte drager ud for at bekæmpe alverdens ondskab, hvilket ofte er synonym med den onde ninjamester Shredder og hans folk. At de har italienske navne er for at danne modvægt til alt det japanske med ninjaer. I de forskellige serier forklares navnene med at Splinter, skildpaddernes "far", udvalgte dem i en bog om renæssancekunstnere.
Særlige bestemmelser
Der skal være adgang til normal stikkontakt 230V
Andet
Eventet kan tilpasses efter behov. Som udgangs punkt afvikles det over 3 timer med ca 18 deltager af gangen. Slimen er bio venlig og alle får deres slim med hjem.

I samarbejde med

Nickelodeon showagent samarbejdspartner

Showagents produktioner er et samarbejde mellem store underholdnings giganter. 

Mere om showet

Vi er altid klar ved telefonen

Showagent logo
da_DKDansk