20 års erfaring i show bizz

BOOK Stine og Martin show

ABBATARS

Få gang i festen med Stine og Martin

Leder du efter det ultimative indslag til din fest, der garanterer latter, liv og en uforglemmelig oplevelse? Søg ikke længere! SHOWAGENT præsenterer med stolthed Stine & Martin – det dynamiske duo, der er garant for at tænde op under ethvert arrangement med deres elektrificerende show af komik og musik. Oplev en fest, der sprænger rammerne for underholdning, med et repertoire, der er fyldt til randen med revynumre, festmedleys og humor, der får selv den mest tilbageholdende gæst til at synge med og danse på stolen

Entertainer i høj klasse

20 års erfaring i show bizz

Oplev Magien med Stine & Martin

Stine & Martin er ikke blot entertainere; de er mesterlige showmakere, der har fortryllet publikum fra Tivoli til Skagen. Deres shows er en kalejdoskopisk rejse gennem latter, sang og dans, designet til at skabe den perfekte feststemning. Hver optræden er en unik kombination af humoristiske skitser og syng-med-venlige sange, pakket ind i en atmosfære af ren og skær glæde. Glem alt om hverdagens stress og lad Stine & Martin omslutte dig med en verden af underholdning, der sikrer, at din fest bliver snakken om byen!

20 års erfaring i show bizz

Dit Show, Din Oplevelse

Hvad er hemmeligheden bag Stine & Martin’s succes? Svaret er enkelt – de kender deres publikum. Med omhyggelig forberedelse og et skræddersyet spørgeskema sikrer de, at hvert show er personligt tilpasset til dig og dine gæster. Med deres erfaring og ekspertise er du garanteret en oplevelse, hvor alle føler sig inkluderet og underholdt, uden frygt for at blive udstillet. Stine & Martin’s evne til at skrue et show sammen, der appellerer direkte til deres publikum, er hvad der har gjort dem til et af de mest efterspurgte navne i underholdningsbranchen.

Danmark og Sveriges ABBA tribute band

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Mamma-mia du kan nu booke et ABBA tributeband

F.A.Q.

Oftest stillede spørgsmål om showet

Her kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Stine og Martin

Show afvikles typisk over et par timer. Eksempel på show:

Vælg i mellem disse show pakker

Søndag til torsdag.
1 x 45 min / 2 x 30 min
 
Fredag og lørdag:
30 min.

To Årtiers Festekspertise

Med over 20 års erfaring på scenen har Stine & Martin bevist, at de er et sikkert valg, når det kommer til at levere topkvalitets underholdning. Deres show er ikke kun en fest for øjnene og ørerne, men også en bekræftet publikumsfavorit, som gang på gang har modtaget 5-stjernede anmeldelser. Uanset om det er en intim sammenkomst eller et stort firmaevent, garanterer SHOWAGENT og Stine & Martin, at dit næste event bliver en uforglemmelig succes. Lad ikke denne chance for at opleve et af de bedste shows i branchen glide dig af hænderne – book Stine & Martin i dag og forbered dig på en fest, der overgår alle forventninger!

Med disse tekster sigter vi efter at fange potentielle kunders interesse, holde dem engagerede og informerede, samt styrke tilliden til jeres brand og de tjenester, I tilbyder.

  • Scenen; skal være robust og minimum 6x3 meter (gerne større), samt overdækket ved udendørs arrangement.

  • Backstage: Der skal forefindes omklædning til de optrædende. Omklædning skal være tæt på scenen, i tørre samt rene lokaler, med eller tæt på toilet faciliteter. Der skal være plads nok til at de optrædende kan komme ud og ind ad lokalet samt kunne opholde sig i lokalet med samtlige kostumer på samme tid. Der skal forefindes bord samt stole til de optrædende. Der må ikke være indkig fra publikum i omklædningen. De optrædende skal have fuld adgang til lokalerne i løbet af den tid hvor optræden finder sted.

  • Højden; fra scenegulv til loft må der ikke være lavere end 2,5 meter.

  • Trappe; er scenen over 40cm høj, så skal der findes en trappe med gelænder på siden af scenen.

  • Strøm; 230V strøm skal forefindes ved scenen.

  • Lyd; Arrangøren sørger for lydanlæg med tekniker, front, monitor, 2 x trådløse håndholdte, og minijack på scenen.  Lydanlæg skal forefindes til både show og meet&greet. Med mindre andet aftales. Kunstner sørger for musikafspiller.

  • Vagter; Arrangøren sørger for 2 vagter til show og meet&greet. Med mindre andet aftales.

Book os her

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan gøre dit næste event til noget særligt

Showagent er Nordens største på brand underholdning

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder omkring vores events direkte i din indbakke. Skriv dig op til vores nyhedsbrev her.