20 års erfaring i show bizz

BOOK Pyjamasheltene SHOW

SHOWAGENT er stolte af at præsentere det fantastiske Pyjamasheltene show i hele Norden, et eventyr for hele familien! Kendt fra Ramasjang og Netflix, bringer vi Kattedreng, Ugline og Gekko til live med et spektakulært show, der byder på enestående scenografi og talentfulde performere. Vi sætter en ny standard for børneunderholdning med et show, der overgår alt tidligere set.

Pyjamasheltene, det globale børnehit, fortsætter med at fascinere børn og deres familier med deres heroiske eventyr og venskabshistorier. Med flere sæsoner og en verdensomspændende fanbase, er Pyjamasheltene mere end blot en tegnefilmsserie; det er et fænomen, der rækker fra legetøj til tøj, hvilket viser dens store appel.

SHOWAGENT inviterer nu til 25 minutters show fulgt af Meet’n Greet, hvor børnene får chancen for at møde deres helte. Vær med til at skabe uforglemmelige minder med Pyjamasheltene showet – kun hos SHOWAGENT, din portal til eventyret.

Pyjamasheltene show kan bookes hos Showagent

20 års erfaring i show bizz

Mød Pyjamasheltene Live med SHOWAGENT

Mød Pyjamasheltene Live med SHOWAGENT

Gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse med SHOWAGENT, der stolt præsenterer Pyjamasheltene live showet i Norden! Dette eventyr, elsket af fans fra Ramasjang til Netflix, får nu en fantastisk opgradering med imponerende scenografi og topklasse performere. Børn og familier vil blive fortryllet af Kattedreng, Ugline og Gekkos eventyr, der varer 25 minutter, efterfulgt af en eksklusiv Meet’n Greet session.

20 års erfaring i show bizz

Book Eksklusivt Pyjamasheltene Show!

Velkommen til det eneste sted, hvor du kan booke det populære Pyjamasheltene show i Danmark, Norge og Sverige! Vores platform giver indkøbscentre og bymidter en eksklusiv mulighed for at tilføre en særlig oplevelse til deres begivenheder. Med Pyjamasheltenes elskede karakterer kan du gøre shoppingoplevelsen uforglemmelig for familier og børn. Vores eksklusive aftale sikrer, at disse mindeværdige shows kun kan arrangeres gennem os i de nordiske lande. Lys op bymidter og shoppingcentre med et spektakulært Pyjamasheltene show, der lover sjov og eventyr med Kattedreng, Ugline og Gekko. Kontakt os i dag for at booke og bringe magien fra Pyjamasheltene til dit sted!

Event med Pyjamasheltene PJmasks

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Dit næste event er kan blive til et superhelte event

F.A.Q.

Oftest stillede spørgsmål om showet

Her kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Pyjamasheltene showet.

Show afvikles typisk over et par timer. Eksempel på show:

 • 10:00-10:25 Show
 • Pause
 • 11:00-11:30: Meet&Greet (kom og mød)
 • (extra meet&greet kan tilkøbes)

Dyk ned i Pyjamasheltenes fortryllende verden og find ud af, hvorfor vores platform er det eneste sted, du kan arrangere et officielt Pyjamasheltene show i Danmark, Norge og Sverige.

Med en spændende blanding af actionfyldte eventyr og værdifulde livslektioner har Pyjamasheltene vundet børnenes hjerter ved at afspejle deres egen verden gennem Kattedreng, Ugline og Gekkos heltemodige og relaterbare oplevelser. Hver episode er fyldt med spænding, humor og venskab, hvilket gør Pyjamasheltene til et ideelt underholdnings- og læringsværktøj for børn.

Vores eksklusive mulighed for at booke Pyjamasheltene shows bringer disse elskede karakterer og deres univers til live, hvilket garanterer en mindeværdig oplevelse for dit næste event i shoppingcentre og bymidter. Vælg det eneste officielle sted for at opleve Pyjamasheltenes eventyr i de nordiske lande og skab varige minder for børn og familier.

 • Scenen; skal være robust og minimum 6x3 meter (gerne større), samt overdækket ved udendørs arrangement.

 • Backstage: Der skal forefindes omklædning til de optrædende. Omklædning skal være tæt på scenen, i tørre samt rene lokaler, med eller tæt på toilet faciliteter. Der skal være plads nok til at de optrædende kan komme ud og ind ad lokalet samt kunne opholde sig i lokalet med samtlige dragter på samme tid. Der skal forefindes bord samt stole til de optrædende. Der må ikke være indkig fra publikum i omklædningen. De optrædende skal have fuld adgang til lokalerne i løbet af den tid hvor optræden finder sted.

 • Højden; fra scenegulv til loft må der ikke være lavere end 2,5 meter.

 • Trappe; er scenen over 40cm høj, så skal der findes en trappe med gelænder på siden af scenen.

 • Strøm; 230V strøm skal forefindes ved scenen.

 • Lyd; Arrangøren sørger for lydanlæg med tekniker, front, monitor, 1 x headset/bøjlemikrofon, og minijack på scenen.  Lydanlæg skal forefindes til både show og meet&greet. Med mindre andet aftales. Kunstner sørger for musikafspiller.

 • Vagter; Arrangøren sørger for 2 vagter til show og meet&greet. Med mindre andet aftales.

Book os her

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan gøre dit næste event til noget særligt

Showagent er Nordens største på brand underholdning

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder omkring vores events direkte i din indbakke. Skriv dig op til vores nyhedsbrev her.