Alt fra turné til show

SHOWAGENT EVENT PRODUKTION

Event og happenings

  • BOOK EN KONFERENCIER
    En konferencier eller også kaldet en vært er vigtigt for jeres event kommer gnidningsløst igennem jeres arrangement. Derfor er et vigtigt at booke en person der har prøvet det før.
  • FULD EVENT PRODUKTION
    Skal I have promoveret et produkt eller skal i have en forstilling produceret så har Showagent's team (med utrolig kreativ og krøllet hjerner) hjælpe med at udvikle koncepter til jer

Udpluk af vores event portefølje

Vi har gennem flere år udført nogle spænnede og meget andreledes events for vores samarbejdspartnere.

NERF EVENTS OG TURNÉ

Showagent fik til opgave af Hasbro at udbrede børn og unges kendskab til de legetøjs- og sportsprodukter, der forhandles af sportsbrandet NERF.

Der blev i samarbejde med NERF udarbejdet et koncept med Danmarks mesterskab i discipliner, der dækkede de forskellige sportsprodukter NERF forhandler. En landsdækkende turné med konkurrencer for børn og unge med vindere fra alle landsdele kulminerede i et mesterskab i Københavnsområdet.

Der blev blandt andet konkurreret i præcisionsskud med blasters og bolde – sågar biler. https://nerf.hasbro.com/da-dk

CARTOON NETWORK I CITY 2

City2 hyrede Showagent til at lave en sommerpark til deres yngste kunder, som kunne komme og lade sig aktivere, imens deres forældre handlede i centrets butikker.

Showagent benyttede ét blandt adskillige brands, vi har licens til og kreerede et forlystelses- og aktivitetsområde i centrum af City2. Dette under hensyntagen til licens-giverens ønsker for deres brand.

Sommerparken havde daglige underholdningsshows, digitale selfie aktiviteter, fysisk udfoldelse m.m. https://www.cartoonnetwork.dk

ANDERS AND OG CO SOMMER TUR

Egmont/Serieforlaget hyrede Showagent til at lave en Sommertour for at styrke børn og unges kendskab til deres blade og Disneys produkter.

Showagent stykkede et mobilt event sammen i samarbejde med licens-giverne, og vi havde en fast stab af vores team med rundt i Skandinavien med bussen.

Campingpladser, feriecentre, forlystelsesparker og diverse byers lokale samlingssteder, f.eks. havne og torvepladser, var mål for touren og på hvert stop var der både sceneshows, konkurrencer, tilbud om fri leg med produkterne og fysisk udfordrende aktiviteter. https://www.andeby.dk

.

CARTOON NETWORK SOMMERTURNÈ

Turner broadcasting /Cartoon Network ønskede et event til der passede ind i den danske sommer. Derfor opfandt Showagent i samarbejde med Turner et super sejt koncept hvor alle fans skulle have mulighed for at besøge deres helte.

Hele turné var 18 destinationer i Danmark og 6 i Sverige. 

Alt på pladsen var gratis. Hoved sponser var Hasbro, der leverede masser af legetøj og premier.

JULESHOW

Rosengaards Centeret hyrede Showagent til et stort Juleshow.

Målet var at skabe den rette julestemning, der fik smilet frem hos store og små med traditionelle julesange pakket ind i en Broadway stil. Showet varede i ca. 25 min og blev spillet 2 gange om dagen i 23 dage.

Fuld produktion med professionelle skuespillere/musicalperformere lyd, lys, kostumer, musik og flot scenografi.

Vi tilbyder løsninger til dit event

Spør dig selv hvad du skal bruge til dit event?

Showagent logo

Konferencier / Vært

Kaptajnen på dit event. Alle events har brug for en med overblik. 

God Lyd

Vigtgt at blive set og hørt. Vi tilbyder alt fra scenen til lyden.

Den Rette Underholdning

Ingen fest uden underholdning. Har jeres event et tema? 

Samarbejde

Jeres godkendelse er vigtigt for hvert event.

P

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque maximus malesuada neque eget fringilla. Donec eu massa nec est pulvinar iaculis ac id diam.

Proin vitae turpis sed orci varius aliquam a eu elit. Vivamus eget ullamcorper tortor.

Star-wars-jedi-logo-showagent-event

KREATIVT & UNDERHOLDENDE

da_DKDansk