ABBA tribute show

Live optræden alle kan danse til

Få gang i festen med ABBA show

ABBA Party

ABBA er den svenske ikoniske gruppe, der op gennem 1900-tallets slutning producerede mange ørehængere.

Bandet eksisterer desværre ikke længere i dag, men deres livlige musik kan stadig sætte gang i en rigtig ABBA fest. 

Derfor er det heldigt at man, selvom man ikke kan få den ægte vare, stadig kan få noget, der er rigtig tæt på. Med et ABBA show er du i hvert fald sikker på, at folk finder vej til dansegulvet og bliver der til langt ud på natten.

ABBA SHOW

ABBA er den svenske ikoniske gruppe, der op gennem 1900-tallets slutning producerede mange ørehængere.
Gruppen er, efter The Beatles, den mest sælgende gruppe i musikhistorien, hvilket giver et meget godt indblik i deres kæmpestore popularitet. 

Bandet ABBA står blandt andet bag kæmpe hitsene Dancing Queen, Mamma Mia og Gimme, Gimme, Gimme, der har gjort dem berømte på verdensplan.

ABBA danse band

Book et ABBA show

Hvis du ønsker at hyre et ABBA show til enten din egen fest eller en, du ved holder af bandet, så udfyld vores formular og få flere oplysninger.

ABBA-fest for danseglade og musikelskende gæster

Savner du de glade 70’ere, der var lig med stor danseglæde, og som bringer minderne fra din ungdom frem? Så saml alle dine gamle venner og veninder og hold en fantastisk ABBA-fest!

Showagents tilbyder mange forskellige former for underholdning til forskellige typer fester, og heriblandt kan du finde vores ekstraordinære ABBA-fest.

Er du ægte ABBA-fan, eller savner du bare de glade 70’ere, og at slå dig løs på dansegulvet til god musik, så kan du give dig selv og dine gæster en hel unik oplevelse ved at hyre vores virkelighedstro ABBA-show.

Show, glimmer og masser af kendte ABBA-sange

Showagent logo

Perfekt event til både firmafesten og den private fest

ABBA er, efter The Beatles, musikhistoriens mest sælgende gruppe. Selvom bandet desværre ikke længere eksisterer, er det ikke ensbetydende med, at deres livlige musik skal sættes på pause.
Med vores show får du desværre ikke den ægte vare, men du får noget, der kommer meget, meget tæt på.
Showet består af to piger; en svensker og en dansker.
De er begge iklædt glimmer fra top til tå, og de vil naturligvis give den fuld gas til alle de kendte melodier. Desuden er der ikke sparet på de fede effekter, da pigerne både kommer med lyseffekter, inflatables, sæbebobler og konfettikanon.
Pigerne synger og fester med publikum, og de inviterer også til fællessang ad libitum.
Dette ABBA-show sætter med andre ord gang i sin helt egen ABBA-fest, der helt sikkert vil få samtlige af dine gæster til at kridte danseskoene og slå sig løs på dansegulvet.
Med vores show er du nærmest garanteret, at din fest bliver en forrygende succes.

Kontakt os og book din næste ABBA-fest

Spørgsmål?
Q&A

Priser varierer alt efter hvad I skal bruge til jeres arrangement. Det nemmeste du kan gøre er at skrive til os på vores formular eller direkte på mail: booking@showagent.dk eller på vores hoved nummer 70 20 07 06.

Vi optræder i Danmark, Norge og Sverige! Men der kan ved enkle tilfælde forekomme ekstra transport omkostninger ved ekstra transport.

Hvor er vi glade for du spørger! Svaret er simpelt: Ja!

Vi har en event afdeling. Showagent event skal løse både store og små opgaver. Se hvad vi tidligere har produceret for vores samarbejdspartnere. Klik her

JA! Showagent har købt rettigheder til alle show og har tæt samarbejde med alle brands. Som udgangspunk er vi de ENESTE der må optræde med disse licens shows og events.

SÆSON SHOWS

Hyggelig Halloween
Glædelig Jul
Sommer og solskin
Fødselsdag / Jubilæum / Black friday

Klik på et billede her over og læs meget mere om vores events og show tilpasset sæsonen. 

Shows for voksne

Består publikummet udelukkende af voksne, tilbyder vi vores show ”One Night In Las Vegas”, der byder på mange forskellige former for underholdning samlet i ét med blandt andet sang, trylleri, humor og bugtaler.

Vi arbejder i hele Danmark og kommer gerne til dig, uanset hvor firmafesten bliver holdt.

Det giver dig optimal frihed til at vælge beliggenhed, samtidig med du ikke behøver bekymre dig om selv at skulle planlægge firmaunderholdningen.

BOOK DIN FIRMAUNDERHOLDNING I DAG

Ønsker du at benytte dig af et eller flere af vores tilbud om firmaunderholdning? Så kan du læse meget mere om vores forskellige shows her på hjemmesiden.

Ved du allerede nu, at du gerne vil hyre os som underholdning til din næste firmafest? Så kan du skrive til os på booking@showagent.dk

Vil du i stedet gerne have lidt mere information om vores firmaunderholdning, inden du beslutter dig? Så tag fat i os på telefon 70 20 07 06.

Showagent logo

RING OG HØR MERE OM ABBA SHOW

Vores ABBA-fest passer perfekt til både store og små selskaber, til firmafesten og til den private fødselsdag, og den vil helt sikkert være et sikkert hit for alle ABBA-entusiaster i alle aldre.

BØRNEUNDERHOLDNING TIL FESTEN

Showagent logo

Skal du snart holde byfest, eller et større arrangement for børn?

Og orker du ikke selv at skulle bruge tiden på at arrangere underholdningen eller planlægge diverse aktiviteter som skattejagt, fodboldkamp eller noget helt tredje?

Så kan løsningen være, at du hyrer noget børneunderholdning udefra.

På den måde kan du selv slappe af og koncentrere dig om de andre forberedelser, samtidig med at dit barn og dets venner får en rigtig god oplevelse.

Kort sagt er børneunderholdning til fester en genvej til at gøre festen til en succes. Hvis der har været god underholdning, kan du i hvert fald være sikker på, at det er de færreste børn, der vil hjem igen, når festen slutter.

Desuden behøver børneunderholdning ikke inkludere klovne, ansigtsmaling og ballondyr. Det kan også være lærerigt for børnene på en anden måde.

Kort sagt et trækplaster med høj kvalitet voksen og børneunderholdning.

FORSKELLIG UNDERHOLDNING TIL VOKSNE

Er det et sjovt indslag til festen eller er det underholdning der sætter gang i festen så vejleder SHOWAGENT dig til det bedst mulige produkt til dit event. Vi er eksperter i sceneunderholdning både til små og store fester. Firma festen skal have et indslag og der skal være gang i den.

Book Danmarks dygtigste entertainer og bugtaler eller et forrygende ABBA-show til at sætte gang i dansegulvet.

LEDER DU EFTER UNDERHOLDNING TIL BØRN

Lyder det som om, at vi kan tilbyde lige det, du leder efter til et børne event eller firmaets sommerfest?
Så tag endelig fat i os med det samme.
Vi tilbyder underholdning til børn over hele Danmark. Det er altså lige meget, hvor du holder din sommer- eller firmafest, da underholdningen kommer til dig.
Ring til os på telefon 70 20 07 06, hvis du vil bestille børneunderholdning, eller hvis du blot vil vide mere.