​   

Postmand Per

I over 30 år har Postmand Per leveret underholdning til glæde for små børn i hele verden, og han er fortsat en af de mest kendte figurer. Et helt nyt show med Postmand Per lanceres i 2012 og i 2013 udkommer den første 3D tegnefilm med Postmand Per. Postmand Per er mere populære end nogensinde.

Postmand Per – Specialpostprøver på Postakademiet

”Vi kører ud med specialpost” lyder det fra Postakademiet i Grønnedalen. Postmand Per er i fuld gang med at uddanne de nye specialpostbud.​

Grønnedalens postcentral står overfor deres største udfordring igennem tiderne; En total opdatering af alt udstyr. Ud med det gamle og ind med det nye. De nye specialpost maskiner er langt mere effektive og kan håndtere dobbelt så meget post, dobbelt så mange pakker og dobbelt så meget sjov og ballade.

Kom med ind på Postmand Pers eget Postakademi, hvor børn såvel som voksne skal gennemgå specialpost uddannelsen og hjælpe Per og Emil med de nye postmaskiner.

Showtid: 1 x 25 minutter

Meet/greet - mød Postmand Per.

Børnene har mulighed for at hilse på Postmand Per og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke. Der opstilles en speciel kulisse til fotosession. Så kan mor og far “skyde” et foto med deres mobil/smartphone. Varighed 1 x 30 min.​

Flotte kulisser, backdrops og lydproduktion.
Showet foregå i Postmand Pers “univers” på postcentralen og scenen er prydet med flotte rekvistitter, backdrops og dekoration.

Der medbringes kraftigt lydanlæg, musiktracks og vi sikrer en flot og professionel afvikling.​

Mød dit Idol: Postmand Per
Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Postmand Per i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Postmand Per stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløs anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

3 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Vi venter på Postmand Per

Address

SHOWAGENT ApS

Bogholder Allé 40

(Post: Jydeholmen 15)
2720 Vanløse

Contact info

Tlf: 70 20 07 06​

Send os a email

CVR: 33872356

Book a show

Book through Showbizz Denmark, or call

Tlf.: 70 27 03 90​

ph@showbizz.dk

​Find os på Facebook