​   

Fireman Sam

Brandmand Sam – Mysteriet med den forsvundne nøgle

Ude ved kysten ligger der en lille by ved navn Pontypandy. I udkanten af byen ligger byens egen brandstation. Her bor verdens sejeste brandmand; Brandmand Sam. 

Sam er alles ven og hjælper alle byens indbygger med alt fra at slukke ildebrande til at give en hjælpende hånd når man som mest har brug for det.

Men i dag har Sam brug for din hjælp! Nøglen til hans brandbil Jupiter er blevet væk og Brandmand Sam og hans ven skal bruge hjælp af publikum for at løse mysteriet og finde nøglen. Det bliver en kamp imod tiden, da alarmen kan gå når som helst.

Mød dit Idol: Brandmand Sam

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Brandmand Sam i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Brandmand Sam stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløs anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Glade børn der møder deres helt Brandmand Sam​

Address

SHOWAGENT ApS

Bogholder Allé 40

(Post: Jydeholmen 15)
2720 Vanløse

Contact info

Tlf: 70 20 07 06​

Send os a email

CVR: 33872356

Book a show

Book through Showbizz Denmark, or call

Tlf.: 70 27 03 90​

ph@showbizz.dk

​Find os på Facebook