​   

Gumball​

Johnny Bravo​

Pixeline​

Brandmand Sam​

Eddy​

Jungledyret Hugo​

Olsen Banden​

Pixeline​

Postmand Per​

Power Puf Pigerne​

Ben10​

Cartoon

I samarbejde med en række danske og udenlandske licensudbydere, præsenterer vi børneshows med de kendte figurer fra TV. Som arrangør giver vi dig masser af muligheder lige fra store sceneshows over til små happenings og meet/greets.

Brands Promotion

Som de første i Danmark, tilbyder vi nu professionel udvikling af målrettet show med dine brands. Underholdning indgår som en naturlig del af markedsføringen hos mange virksomheder og organisationer. Vi tilbyder en målrettet produktion, hvor dine brands, produkter eller maskot indgår.

Jul

Julen er den allerstørste højtid i Skandinavien. Vi har fokus på julen hele året, og hvis du syntes, kun det bedste er godt nok - så tal med os om idéer til dit julearrangement. Vi producerer alt lige fra store juleshows med professionelle skuespillere over til små juleevents af høj kvalitet!

Andre Shows

CartoonShow.dk er en del af ShowAgent, som blev etableret af Carolina Lybeck & Peter Nørgaard i 2008, med det formål at skabe Danmarks første professionelle ”Show-factory”. Siden har de udviklet en lang række shows til landets førende arrangører. Der er masser af spændende idéer, også til dit næste arrangement.

Address

SHOWAGENT ApS

Bogholder Allé 40

(Post: Jydeholmen 15)
2720 Vanløse

Contact info

Tlf: 70 20 07 06​

Send os a email

CVR: 33872356

Book a show

Book through Showbizz Denmark, or call

Tlf.: 70 27 03 90​

ph@showbizz.dk

​Find os på Facebook