Postmand Per

I over 30 år har Postmand Per leveret underholdning til glæde for små børn i hele verden, og han er fortsat en af de mest kendte figurer. Et helt nyt show med Postmand Per lanceres i 2012 og i 2013 udkommer den første 3D tegnefilm med Postmand Per. Postmand Per er mere populære end nogensinde.

NYHED

Postmand Per i nyt show. Nu med tale.

Postmand Per har fået sin egen stemme tilbage!! Showagent har fået den originale stemme (Ole Fick) til at ligge stemme til dette gennemarbejdet og helt igennem musikalske show.

Børn og barnlige sjæle bliver bragt ind i Postmand Pers verden. Tag med til postcentralen i Grønnedal hvor Postmand Per står med åbne arme og byder velkommen til alle.

Showet.

​Emil har fødselsdag

I dag der det Emils fødselsdag og den skal fejres. Per og hans hjælper skal bage en kage. Til det har Postmand Per selvfølgelig skrevet en ”Kage-bage-huske-sang”. Når der synges kan de to postbude ikke lade være med at danse og sprede god stemning. Se om det lykkes at få bagt kagen til Emil.

​Showtid: 1 x 25 minutter

​Juleshowet ENDNU en nyhed!!

Nyt juleshow med Postmand Per’s egen stemme indtalt af original stemmen (Ole Fick)

I Grønnedal er der juletravlhed på postcentralen. Men der er altid tid til gæster og julehygge. Postmand Per og hans juleassistent skal dog sende en masse post til en meget speciel kunde på Grønland. De står dog over for en udfordring! De er sneet inde på postcentralen. Hvordan skal de nu få alt posten til Grønland?? 

Showtid: 1 x 25 minutter

Meet/greet - mød Postmand Per.

Børnene har mulighed for at hilse på Postmand Per og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke. Der opstilles en speciel kulisse til fotosession. Så kan mor og far “skyde” et foto med deres mobil/smartphone. Varighed 1 x 30 min.​

Flotte kulisser, backdrops og lydproduktion.
Showet foregå i Postmand Pers “univers” på postcentralen og scenen er prydet med flotte rekvistitter, backdrops og dekoration.

Der medbringes kraftigt lydanlæg, musiktracks og vi sikrer en flot og professionel afvikling.​

Mød dit Idol: Postmand Per
Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Postmand Per i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Postmand Per stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløs anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

3 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Vi venter på Postmand Per

Adresse

SHOWAGENT ApS

Bogholder alle 40

(Post: Jydeholmen 15)
2720 Vanløse

​Kontakt info

Tlf: 70 20 07 06​

Send os en mail

CVR: 33872356

​Bestil show

Bestil gennem Showbizz Danmark, eller ring på 

tlf.: 70 27 03 90​

ph@showbizz.dk

​Find os på Facebook  

​Vi er blevet vurderet 8,9 ud af 10 stjerner baseret på cirka 16 anmeldelser på Trustpilot