Brandmand Sam

Brandmand Sam – Nyt show: Velkommen til Pontypandy - NU MED TALE!

Som de eneste i Skandinavien har vores samarbejdspartner Showagent fået godkendelse til at lave Brandmand Sam Show med rigtig tale, sang og interaktion med publikum. Ud fra de originale tracks er der lavet danske oversættelser og showet er optimeret med koreografier, dygtige performere og en endnu mere professionel fremtoning.

​Velkommen til Pontypandy

Joe kommer til byen og vil utrolig gerne lære noget om byen og dens indbyggere. Brandmand Sam er en venlig mand og han vil hellere end gerne fortælle alt, han ved om byen. 

Publikum kan nu helt eksklusivt følge med på en guidet tur med underholdning, sjove dialoger og masser af de sange, børnene kender fra TV. Og selvfølgelig kan Brandmand Sam slet ikke lade være med at dele ud af sine sikkerhedstips undervejs - på sin egen sjove måde, krydret med skægge sanglege. Showets længte: 1x 25 min

Mød dit Idol: Brandmand Sam

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Brandmand Sam i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Brandmand Sam stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløs anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Glade børn der møder deres helt Brandmand Sam​

Adresse

SHOWAGENT ApS

Bogholder alle 40

(Post: Jydeholmen 15)
2720 Vanløse

​Kontakt info

Tlf: 70 20 07 06​

Send os en mail

CVR: 33872356

​Bestil show

Bestil gennem Showbizz Danmark, eller ring på 

tlf.: 70 27 03 90​

ph@showbizz.dk

​Find os på Facebook  

​Vi er blevet vurderet 8,9 ud af 10 stjerner baseret på cirka 16 anmeldelser på Trustpilot