Børneunderholdning til festen

Børn skal helst underholdes hele tiden. Det er de færreste børn, der kan underholde sig selv i længere tid af gangen. Derfor kan det også blive lidt af et projekt selv at skulle sørge for børneunderholdning, hvis man for eksempel holder sommerfest.

Hvis man ikke lige forud for festen orker at arrangere børneunderholdning og planlægge diverse aktiviteter som skattejagt, fodboldkamp eller noget helt tredje, kan det være smart at hyre noget børneunderholdning udefra.

På den måde kan du selv slappe af og koncentrere dig om de andre forberedelser, samtidig med at dit barn og dets venner får en rigtig god oplevelse.

Kort sagt er børneunderholdning til fester en genvej til at gøre festen til en succes. Hvis der har været god underholdning, kan du i hvert fald være sikker på, at det er de færreste børn, der vil hjem igen, når festen slutter.

Desuden behøver børneunderholdning ikke inkludere klovne og ansigtsmaling, men kan også være lærerigt for børnene.

Showagent tilbyder børneunderholdning

Vi tilbyder underholdning til børn i hele Danmark. Det er altså lige meget, hvor du holder din sommer- eller firmafest, da underholdningen kommer til dig.

Showagents tilbyder en helt særlig og lærerig form for børneunderholdning, der blandt andet er kendt fra børnekanalerne Ramasjang og Cartoon Network.

Vi tilbyder nemlig underholdning til børn, der er en slags blanding af videnskabelige forsøg og narrestreger. Det kunne for eksempel være at putte menthos i en colaflaske, kakao i brusehovedet eller mel i hårtørreren. Dette underholder ikke kun børnene, men er også lærerigt.

Sjov og lærerig børneunderholdning med eksperimenter

Børneunderholdning hos os er altså en ny og sjov måde at lære på, som adskiller sig fra meget andet underholdning til børn, der ellers findes.

På den måde undgår man også, at børnene bare samler sig om fjernsynet eller tabletten og er inaktive – det er der nemlig ikke tid til, når der bliver udført eksperimenter!

Hvis man vil have festen til at være en succes uden at skulle bruge en masse tid på planlægning, kan man med fordel gøre brug af vores børneunderholdning.

Book børneunderholdning hos Showagent

Hvis du beslutter dig for at gøre brug af vores tilbud om lærerig og sjov børneunderholdning, kan du læse mere om de forskellige former for underholdning for børn vi tilbyder ved at klikke på billederne nedenunder.

Du er velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 70 27 03 90​, hvis du vil bestille børneunderholdning eller på telefon 70 20 07 06​, hvis du blot vil vide mere.

Adresse

SHOWAGENT ApS

Bogholder alle 40

(Post: Jydeholmen 15)
2720 Vanløse

​Kontakt info

Tlf: 70 20 07 06​

Send os en mail

CVR: 33872356

​Bestil show

Bestil gennem Showbizz Danmark, eller ring på 

tlf.: 70 27 03 90​

ph@showbizz.dk

​Find os på Facebook  

​Vi er blevet vurderet 8,9 ud af 10 stjerner baseret på cirka 16 anmeldelser på Trustpilot