Firma underholdning

Firmaunderholdning kan være med til at sætte gang i firmafesten. Hvad enten det er underholdning til både børn og voksne eller kun voksne, kan underholdning hæve humøret og holde folk beskæftigede et stykke tid. Især hvis det er underholdning af god kvalitet, hvor kunstnerne virkelig kan noget, der ikke så tit før er set, kan underholdningen gør underværker for festen og stemningen. Generelt er underholdning bare en god idé, hvis man ønsker et festligt indslag, men ikke selv har tid eller overskud til at stable noget på benene. Med firmaunderholdning er man et skridt tættere på en firmafest, der er en stor succes.

Showagents tilbyder firmaunderholdning

Showagents er et firma, der tilbyder mange forskellige former for underholdning. Vi tilbyder således også firmaunderholdning, som vi har mange års erfaring inden for. Hvad enten underholdningen skal målrettes en voksengruppe eller en gruppe af blandet voksne og børn, har vi et show at trække frem af ærmet. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige shows og kan også skræddersy dem, sådan at de passer til netop din fest og netop dit publikum. For os er det vigtigt, at vi får inddraget hele publikummet, og derfor har vi flere shows, der er målrettet familier. Til familierne er der for eksempel et piratshow og et trylleshow, mens vi også tilbyder en ballon kunstner, der ikke står et sted, men går rundt mellem folk. På den måde bliver hele publikummet inddraget i forestillingen. Består publikummet udelukkende af voksen, tilbyder vi vores show ”One Night In Las Vegas”, der byder på mange forskellige former for underholdning samlet i én med blandt andet: sang, tryl, humor og bugtaler. Vi arbejder i hele Danmark og kommer således til dig, uanset hvor firmafesten bliver holdt. Det giver dig optimal frihed til at vælge location, samtidig med du ikke behøver bekymre dig om selv at skulle planlægge underholdningen.

Tag kontakt til Showagents

Hvis du ønsker at benytte dig af et eller flere af vores tilbud om firmaunderholdning, kan du med fordel læse mere om hver af dem på vores hjemmeside http://www.showagent.dk/kontakt.aspx . Her kan du også læse mere om mange af de andre former for underholdning, vi tilbyder, samt se hvem personerne bag showsene er. Vores kontaktoplysninger er også at finde på hjemmesiden, så du nemt kan komme i kontakt med os, hvis du ønsker at hyre os eller har nogen spørgsmål til vores shows. Vi ser frem til at høre fra dig.

Adresse

SHOWAGENT ApS

Bogholder alle 40

(Post: Jydeholmen 15)
2720 Vanløse

​Kontakt info

Tlf: 70 20 07 06​

Send os en mail

CVR: 33872356

​Bestil show

Bestil gennem Showbizz Danmark, eller ring på 

tlf.: 70 27 03 90​

ph@showbizz.dk

​Find os på Facebook