ABBA Show med V.I.Piger

​ABBA er den svenske ikoniske gruppe, der op gennem 1900-tallets slutning har produceret mange ørehængere. Gruppen er efter The Beatles den mest sælgende gruppe i musikhistorien, hvilket giver et meget godt indblik i deres kæmpestore popularitet. Bandet står blandt andet bag kæmpe hitsene Dancing Queen, Mamma Mia og Gimme, Gimme, Gimme, der har gjort dem berømte på verdensplan. ABBA har også været inspiration til flere film, den seneste Mamma Mia! fra 2008, hvor ABBAs gamle sange bliver genoplivet. Den dag i dag er der stadig mange, der holder af den ikoniske musik. Bandet eksisterer desværre ikke længere i dag, men deres livlige musik kan stadig sætte gang i de fleste fester. Derfor er det heldigt at man, selvom man ikke kan få den ægte vare, stadig kan få noget, der er rigtig tæt på. Med et ABBA band er du i hvert fald sikker på, at folk finder vej til dansegulvet og bliver der til langt ud på natten.

BOOK ABBA HOS SHOWAGENTS

Hvis du ønsker at hyre ABBA bandet til enten din egen fest eller en, du ved holder af bandet, kan du med fordel kontakte os her og få flere oplysninger. På hjemmesiden kan du også læse om de mange andre shows for både børn og voksne, som vi kan tilbyde. Du kan også finde frem til personerne bag showsene og kontaktoplysninger, så du kan kontakte os, hvis du vil booke eller har spørgsmål til det ene eller det andet.

​Underholdning med Showagents’

ABBA band

Showagents er et firma, der tilbyder mange former for underholdning til mange forskellige fester. Vi tilbyder blandt andet både shows til børneunderholdning samt tryllekunstner og bugtalershows. Men er man en ægte ABBA fan og søger at sætte gang i dansegulvet til sin fest, kan man med showagents også hyre et virkelighedstro ABBA band. Det er to piger, der står for ABBA showet, en svensker og en dansker. Begge er til showet iklædt glimmer fra top til tå og giver den fuld gas til de kendte melodier. Desuden er der ikke sparet på de fede effekter, da de kommer med både lyseffekter, inflatables, sæbebobler og konfettikanon. Dette ABBA band sætter altså gang i sin helt egen fest, der helt sikkert vil få samtlige af dine gæster til at kridte danseskoene og slå sig løs. Med sådan et ABBA band og sådan et show er det næsten garanteret, at din fest bliver en rygende succes.

GANG I FESTEN

Pigerne synger og fester med publikum og inviterer til fællessang ad libitum. Men ikke nok med, at stemmer og apperance er i orden; med sig har V.I.Pigerne både lyd og lys produktion og tonsvis af scene effekter som konfetti, lyskegler, sæbebobler og naturligvis... diskokugler i alle afskygninger.

V.I.Piger Goes ABBA Showet passer både til store og mindre selskaber, til firma- festen og fødselsdagen og er et sikkert hit for ABBA-entusiaster i alle aldre.​

Adresse

SHOWAGENT ApS

Bogholder alle 40

(Post: Jydeholmen 15)
2720 Vanløse

​Kontakt info

Tlf: 70 20 07 06​

Send os en mail

CVR: 33872356

​Bestil show

Bestil gennem Showbizz Danmark, eller ring på 

tlf.: 70 27 03 90​

ph@showbizz.dk

​Find os på Facebook