​Børneunderholdning til festen

Børn skal helst underholdes hele tiden. Det er de færreste børn, der kan underholde sig selv i længere tid af gangen. Derfor kan det også blive lidt af et projekt at skulle underholde x antal børn, hvis man for eksempel holder børnefødselsdag. Hvis man ikke lige forud for fødselsdagen orker at planlægge diverse aktiviteter som skattejagt, fodboldkamp eller noget helt tredje, kan det være smart at hyre noget underholdning udefra. På den måde kan du selv slappe af og koncentrere dig om de andre forberedelser, samtidig med at dit barn og dets venner får en rigtig god oplevelse. Kort sagt er børneunderholdning til fødselsdagen en genvej til at gøre festen til en succes. Hvis der har været god underholdning, kan du i hvert fald være sikker på, at det er de færreste børn, der vil hjem igen, når festen slutter. Desuden behøver underholdning ikke inkludere klovne og ansigtsmaling, men kan også være lærerigt for børnene.

Showagents tilbyder børneunderholdning

Showagents er et firma, der tilbyder underholdning til hele Danmarks befolkning. Det er altså lige meget, hvor du holder din børnefødselsdag, da underholdningen kommer til dig. Showagents tilbyder en helt særlig og lærerig form for underholdning, der blandt andet er kendt fra børnekanalerne Ramasjang og Cartoon Network. Vi tilbyder nemlig underholdning, der er en slags blanding af videnskabelige forsøg og narrestreger. Det kunne for eksempel være at putte menthos i en colaflaske, kakao i brusehovedet eller mel i hårtørreren. Dette underholder ikke kun børnene, men er også lærerigt. Det er altså en ny og sjov måde at lære på, som adskiller sig fra meget andet underholdning, man kan finde til børn. På den måde undgår man også, at børnene bare samler sig om fjernsynet eller tabletten og er inaktive – det er der nemlig ikke tid til, når der bliver udført eksperimenter! Hvis man vil have børnefødselsdagen til at være en succes uden at skulle bruge en masse tid på planlægning, kan man med fordel gøre brug af vores tilbud om børneunderholdning.

Book børneunderholdning hos Showagents

Hvis du beslutter dig for at gøre brug af vores tilbud om lærerig og sjov børneunderholdning, kan du se mere på vores hjemmeside http://www.showagent.dk/shows-for-boern/boerneunderholdning.aspx . Her kan du både finde mere information om showet samt læse om de andre former for underholdning, vi også tilbyder. På hjemmesiden finder du også telefonnumre, så du kan kontakte Showagents og booke den form for underholdning, der passer til dig og din fest.

Adresse

SHOWAGENT ApS

Bogholder alle 40

(Post: Jydeholmen 15)
2720 Vanløse

​Kontakt info

Tlf: 70 20 07 06​

Send os en mail

CVR: 33872356

​Bestil show

Bestil gennem Showbizz Danmark, eller ring på 

tlf.: 70 27 03 90​

ph@showbizz.dk

​Find os på Facebook