Warning: Undefined array key "file" in /customers/e/c/0/showagent.dk/httpd.www/wp-includes/media.php on line 1723

SHOWAGENT EVENTS

Nordens største med de kendte børne events!

Book underholdning til din næste fest

Børne og familie underholdning

Læs mere

Underholdning for voksne

Læs mere

Ring til os på (+45) 70 20 07 06

eller på mail booking@showagent.dk

Kontakt os og få en uforpligtende snak.

Det eneste officelle paw patrol show
Børneunderholdning for hele familien

Skal sommerfesten planlægges og du er i tvivl om hvilken underholdning der passer sig bedst til jer? Så ring eller skriv til os og vi guider dig til den bedste løsning til dig.

 

Har du allerede gang i juleunderholdningen? Skønt! Book juleunderholdning i god tid. Er det juletræsfesten for børn og familien eller er det julefrokosten i skal have et indslag til. Vi er klar til at hjælpe.

Med så mange år i bagagen inden for underholdning af børn og voksne kan du være sikker på at hyre et show, der får dit publikum til at få et smil på læben og huske dagen og eventet i lang tid.

Vi giver dig shows med alt fra PAW Patrol, Rasmus Klump, Bluey, ABBA tribute, bugtaler – og alt det derimellem.

De populære børne shows

Showagent er specialister inden for børneunderholdning især når det gælder underholdning med kendte figurere som Baby Shark.

Rasmus Klump show

Familie show

Den folkekære Rasmus Klump har aldrig været mere populær. I samarbejde med Tivoli har Showagent sikret sig rettighederne til dette show. Kan bestilles som show eller som workshop til jul.

Pyjamasheltene

Familie show

De søde superhelte kan nu opleves for første gang på scenen. Et højtempo show med dans og live sang med vores dygtige børne entertainers.

Peter "Bugtaler" Nørgaard

ENTERTAINER

En stor begivenhed kan sagtens være underholdende nok i sig selv, men vil du være sikker på, at festen bliver en succes, kan det være en god idé at hyre noget underholdning. Som for eksempel en bugtaler.

Ring til os på (+45) 70 20 07 06

eller på mail booking@showagent.dk

Book underholdning

Showagent logo

HVILKET SHOW ØNSKER DU TIL DIN FEST?

Vi tilbyder forskellige klassiske shows som for eksempel vores bugtaler med Hunden Charlie og One Night in Las Vegas, som mange kender i forvejen.

Vi skræddersyr underholdningen til festen, sådan at festen bliver så stor en succes som muligt – og den rammer præcis det, du ønsker.

Skal festen være en succes?

Så tøv ikke med at kontakte Showagent.

BOOK OS TIL DIT ARRANGEMENT

Ønsker du at booke os til at fremføre et af klassiske shows, som næsten altid får smilet frem hos gæsterne og hæver humøret?

Så skal du kontakte os på telefon  70 20 07 06

Ønsker du derimod at få mere information om de andre muligheder, vi kan tilbyde inden for underholdning til din fest, så fang os på telefon 70 20 07 0

Fest og Event underholdning

Logo Showagent

Med så mange år i baggagen inden for underholdning af børn og voksne kan du være sikker på at hyre et show, der får dit publikum til at få et smil på læben og huske dagen og eventet i lang tid.

Vi giver dig shows med alt fra PAW Patrol, Pyjamas heltene ABBA tribute, bugtaler 

– og alt det derimellem.

MARVEL SUPERHELTE UNDERVISNING MED SPIDER-MAN. SUPER GO Spiderman var super go - en rigtig superhelt Fantastisk at se ham springe og lave kunstner. Gode tilbagemeldinger fra kunderne

EVENTKOORDINATOR RØDOVRE CENTRUM

ABBA SHOW TIL VORES KUNDE ARRANGEMENT. Har haft 7 x aften arrangement med Abba show. Krifa Forsikring har afholdt 7 kundearrangementer med ca 1400 kunder, hvor der har været 2 x 30 min show ved hvert arrangement. Kanon oplevelse! 


KURT SØRENSEN

Vi havde Peter Nørgaard til at optræde med sit show til vores datters konfirmation. Det var en kæmpe oplevelse. Showet var både sjovt og underholdende og alle morede sig. Peter er topprofessionel og alligevel tager han sig god tid til at tale med gæsterne bagefter og konfirmanden fik en række billeder. Vi kan give Peter vores bedste anbefalinger.

LARS K. - (privat fest)

Vi havde fornøjelsen af et ABBA show i verdensklasse til vores julefrokost. Ingen kunne ikke sidde stille. Alle gæster både sang og dansede med på de gode gamle klassikere. Pigernes optræden, var heller ikke til at stå for, da de charmerede sig i gennem hele showet, og sang fantastisk. Et show man ikke bør gå glip af!

DORTHE ABRAHAMSEN

Ring til os på (+45) 70 20 07 06

eller på mail booking@showagent.dk

Showagent's samarbejdspartnere

Showagent logo

Showagent samarbejder med mange store brands

Nordens største producent af børneunderholdning til event. Showagent har de officielle show med bland andet PAW Patrol, Rasmus Klump, Gurli Gris, Pyjamasheltene og mange flere. Vi bestræber os i at holde magien i live for vores publikum og skabe en magisk oplevelse for alle!

SHOWAGENT LEVERER DIN UNDERHOLDNING

Både Carolina Lybeck og Peter Nørgaard har optrådt inden for forskellige genrer såsom sang, dans, skuespil, trylleri, bugtaleri samt spillet med i flere forestillinger på de danske teatre, samt optrådt i hele verden.

Med mere end 10 års erfaring med at levere underholdning glæder vi os til at optræde til dit arrangement. Uanset hvor og hvor mange der kommer.

Vi står klar til at hjælpe over alt i Danmark med at sikre både voksen- og børneunderholdningen. Med os går du aldrig galt i byen.

SHOWAGENT… “FORDI VI ELSKER VORES ARBEJDE…!”

Ring til os på (+45) 70 20 07 06

eller på mail booking@showagent.dk

nn_NONorsk nynorsk