20 års erfaring i show bizz

Show med PAW Patrol

Book PAW Patrol Show og bliv PAW Patrols nyeste rekrutter!

Åh nej! Borgmester Godglad har brug for jeres hjælp til byens store talentshow! Kom og lær vovsernes yndlingsdans ”Vovseboogie”, og lav dit bedste hundehyl. Marshall, Chase og Ryder viser børnene dansen trin for trin, og varmer op med Kylettas kyllingedans, så både dansemuskler og lattermuskler er klar til talentshowet! PAW Patrol Show kan bookes til både events og fester, og varer ca. 25 minutter.

Efter showet stiller PAW Patrol op til 30 minutters Meet’n Greet, hvor det er muligt at hilse på de populære karakterer og få taget billeder. Dette er en unik chance for at opleve heltehvalpene i aktion, skabe uforglemmelige minder og være en del af et magisk eventyr, der bringer børn og familier sammen i en fest af glæde og venskab. Dette er en unik chance for at opleve heltehvalpene i aktion, skabe uforglemmelige minder og være en del af et magisk eventyr, der bringer børn og familier sammen i en fest af glæde.

PAW Patrol optræder til events

20 års erfaring i show bizz

BOOK PAW PATROL SHOW - Kun hos SHOWAGENT

PAW Patrol kan også bookes til Meet´n Greet (mød og kram) uden show.
Meet’n Greet er oplagt steder med mindre plads,
hvor de populære figurer kendt fra tv kommer og hilser på børnene.
PAW Patrol vil medvirke som en integreret del af dit event/din fest
og stiller op til billeder, så børnene kan få foreviget mødet med en af de kendte figurer.

Vores uddannede personale sikrer en perfekt afvikling og sørger for, at dit publikum får den optimale oplevelse.
Opsætningen indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, musik og 2 personer til afvikling (Ryder og Sky kan tilkøbes hvis man ønsker flere figurer)

Paw Patrol Meet’n Greet kan bookes til både events og fester
og varer 3 x 30 minutter afholdt indenfor 3 timer.

20 års erfaring i show bizz

“Book Eksklusivt PAW Patrol Show!”

Velkommen til det eneste sted, hvor du kan booke det populære PAW Patrol show i Danmark, Norge og Sverige! Vores platform giver indkøbscentre og bymidter en eksklusiv mulighed for at tilføre en særlig oplevelse til deres begivenheder. Med PAW Patrols elskede karakterer kan du gøre shoppingoplevelsen uforglemmelig for familier og børn. Vores eksklusive aftale sikrer, at disse mindeværdige shows kun kan arrangeres gennem os i de nordiske lande. Lys op bymidter og shoppingcentre med et spektakulært PAW Patrol show, der lover sjov og eventyr med Chase, Marshall, Skye og hele holdet. Kontakt os i dag for at booke og bringe magien fra PAW Patrol til dit sted!

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

F.A.Q.

Oftest stillede spørgsmål om showet

Her kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring PAW Patrol showet.

Show afvikles typisk over et par timer. Eksempel på show:

 • 10:00-10:25 Show
 • Pause
 • 11:00-11:30: Meet&Greet (kom og mød)
 • (extra meet&greet kan tilkøbes)

Opdag hemmeligheden bag PAW Patrols enorme popularitet og hvorfor vores platform er det eneste sted, du kan booke et officielt PAW Patrol show i Danmark, Norge og Sverige. Med deres unikke blanding af eventyr og læring fanger PAW Patrol børns hjerte gennem deres modige redningsmissioner, ledet af den karismatiske Ryder og hans hold af talentfulde redningshunde. Hver hund har særlige færdigheder, der fremhæver teamwork og problemløsning, hvilket gør dem til rollemodeller for børn. Vores eksklusive bookingmuligheder for PAW Patrol-shows bringer disse elskede figurer til live, hvilket gør dit næste event i et indkøbscenter eller bymidte til en uforglemmelig oplevelse. Vælg det eneste officielle sted for PAW Patrol-eventyr i de nordiske lande og skab magiske minder, der varer ved.

 • Scenen; skal være robust og minimum 6x3 meter (gerne større), samt overdækket ved udendørs arrangement.

 • Backstage: Der skal forefindes omklædning til de optrædende. Omklædning skal være tæt på scenen, i tørre samt rene lokaler, med eller tæt på toilet faciliteter. Der skal være plads nok til at de optrædende kan komme ud og ind ad lokalet samt kunne opholde sig i lokalet med samtlige dragter på samme tid. Der skal forefindes bord samt stole til de optrædende. Der må ikke være indkig fra publikum i omklædningen. De optrædende skal have fuld adgang til lokalerne i løbet af den tid hvor optræden finder sted.

 • Højden; fra scenegulv til loft må der ikke være lavere end 2,5 meter.

 • Trappe; er scenen over 40cm høj, så skal der findes en trappe med gelænder på siden af scenen.

 • Strøm; 230V strøm skal forefindes ved scenen.

 • Lyd; Arrangøren sørger for lydanlæg med tekniker, front, monitor, 1 x headset/bøjlemikrofon, og minijack på scenen.  Lydanlæg skal forefindes til både show og meet&greet. Med mindre andet aftales. Kunstner sørger for musikafspiller.

 • Vagter; Arrangøren sørger for 2 vagter til show og meet&greet. Med mindre andet aftales.

Book os her

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan gøre dit næste event til noget særligt

Showagent er Nordens største på brand underholdning

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få gode tilbud og nyheder omkring vores events direkte i din indbakke. Skriv dig op til vores nyhedsbrev her.