BOOK JULESHOW 2023 med Peter Bugtaler

Få sikret juleunderholdningen til Julen 2023

Skal I have Danmarks bedste bugtaler ud og underholde jer i julen?

Vi kender det alle: vi ser os knapt nok om, og pludselig står julen for døren endnu engang!

Et juleshow med Peter Bugtaler giver med garanti smil på læben og får sat gang i lattermusklerne. Han har over 20 års erfaring med juletræsfester, og har dermed glædet rigtig mange med sine forskellige juleshows igennem årenes løb.

Vil man sikre at underholdningen leveres af en dygtig og rutineret entertainer, er her det sikre valg.

Peter kan i julen 2023 og 2024 bookes til følgende juleshows:

  1. Bugtaler juleshow på 30-40 minutter med dragen Dennis og hunden Charlie. Herefter 30 minutters juletræsfest med Julemand, sang og musik. Derefter kan der evt. assisteres ved gaveuddeling hvis det ønskes.
  2. Bugtaler juleshow på 30-40 minutter med hunden Charlie og dragen Dennis. Derefter 30 minutters juletræsfest med Julemand, sang og musik. Det er også muligt at få nogle gøgl og magi, så alle børn kan have en hyggelig aften.

Book nu for at sikre, at der er underholdning til julen 2023. Peter Bugtaler har allerede meget travlt med at planlægge sine juleshows, så sørg for at være hurtig ude!

JULESHOW MED STEMNINGEN I TOP

Juleshow med stemningen helt i top når bugtalerne Peter Nørgaard indtager scenen. Peter er uddannet skuespiller fra Det Danske Musicalakademi og derfor er julemusikken en stor del af showet. Dragen Dennis og Hunden Charlie er også med når julestemningen får taget til at lette.  

Logo Showagent

Andre show og events fra SHOWAGENT

Var dette event ikke hvad du ledte efter? SHOWAGENT har mange andre shows og events. Du kan blive inspireret her. Du er velkommen til at kontakte os og få inspiration til dit næste arrangement.

Ring til os på (+45) 70 20 07 06

Spørgsmål og svar:

Showet
Et juleshow med skup i. Masser af julemagi og latter til alle.
Facts
Kort om Peter Nørgaard ·       Uddannet Musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole - Det danske Musicalakademi ·       Godkendt dukkefører fra Sesame Street (Muppet Show) ·       Modtog Odd Fellows talent pris 2008 ·       Modtog Dansk Solistforbund hæderslegat 2020 ·       Sprechstallmeister i Cirkus Baldoni 2021 og 2022 ·       Finalist ved Danmark Har Talent 2015 ·       Optrådt i ind- og udland (Bl.a. USA, Japan, Monte Carlo, Grønland m.f.)
Særlige bestemmelser
Optræden skal forgå i tørvejr.
Andet

Mere om showet

Vi er altid klar ved telefonen

Mandag til fredag 9:00 til 16:00

Ring til os på (+45) 70 20 07 06

eller på mail booking@showagent.dk

Showagent logo
da_DKDansk