​Showagent søger nye talenter til live shows

Showagent har rettighederne til mange populærere børneshows som Postmand Per, Brandmand Sam, Jungledyret Hugo, figurerne fra Cartoon Network 

og mange flere.

Kort arbejdsbeskrivelse:

Konceptet bygger på en 25 minutters mini-musical med efterfølgende fotosession. Showet er opbygget på en historie taget fra karakterens eget univers med 1-3 sange som synges live med backingtrack. Der er koreografier til alle sange. Efter showet vil der være en kort pause og efter det vil der være en 30 minutters fotosession.

Man er minimum to mand på job, en ”on stage performer” (se beskrivelse neden) og en ”dragtbærer” (se beskrivelse neden). Da vi optræder i hele landet involverer jobbet nogle gang meget kørsel. Kørekort er derfor et krav for dem som søger on stage performer og en bonus for dem som søger dragtbærer.

Vi søger følgende pt:

Skuespillere til demo af legetøj.

Du vil blive kaldt til samtale på bagrund af dit CV på følgende adresse:

Showagent Studios

Bogholder Alle 40, kld

2720 Vanløse

ON STAGE PERFORMER: (18 år og op) On stage performeren er ofte bindeleddet mellem publikum og figuren (dragten). On stage performeren har et stort ansvar da det er dennes opgave at formidle figurens følelser, tanker og ønsker, frem for alt i de shows hvor figuren ikke har en egen stemme. Dette er samtidigt med at on stage performeren skal være den syngende, dansende og ikke mindst meget karismatiske anfører af showet. Søger man on stage performer skal man ha en eller anden form for uddannelse indenfor sang, dans og drama.

DRAGTBÆRER: (16 år og op) Vores dragtbærer er showets superstars da det er dem som giver liv til de kendte figurer. Dragtbæreren har en hård og vigtig opgave da hele showet kredser om dem. Som dragtbærer skal man ha et stort og tydeligt kropssprog , samt have en god kondition. Danseerfaring er en stor bonus da der er dans i de fleste shows. Man behøves ikke have sangerfaring som dragtbærer da figurens stemme er optaget på forhånd. Højde for en dragtbærere er mellem 150-170cm.

EVENTMEDARBEJDERE: (18 år og op) Udover shows har vi mange forskellige events, alt fra sommerturnéer til enkelte events. Her søger vi karismatiske personer som er gode med både voksne og børn. Kørekort er en bonus for dem som søger eventmedarbejder.

”Ryder” fra Paw Patrol:

Vil du indgå i Showagents show team? Vil du være midtpunktet i Paw Patrol?Rollen som Ryder har et kæmpe ansvar da han er bindeledet i Paw Patrol, samt han er den eneste der har en mikrofon på da alle andre replikker er indspillet.​

Lyder det spænende?

Så udfyld formularen nedenunder og vi kontakter dig med din audition tid.

....Vi glæder os til at se dig...

- Showagent -

 
 
 
 
 
 
Foto
Hvad søger du? (Vælg en eller flere)Vedhæft dit CV som fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SHOWAGENT ApS

Bogholder alle 40

(Post: Jydeholmen 15)
2720 Vanløse

​Kontakt info

Tlf: 70 20 07 06​

Send os en mail

CVR: 33872356

​Bestil show

Bestil gennem Showbizz Danmark, eller ring på 

tlf.: 70 27 03 90​

ph@showbizz.dk

​Find os på Facebook  

​Vi er blevet vurderet 8,9 ud af 10 stjerner baseret på cirka 16 anmeldelser på Trustpilot